Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
4 votes
1 answer
63 views

Site only lets me vote 38 times, not enough for Vox Populi

I tried to win this badge, but the site I am on (Salesforce Stackexchange) will only let me vote 38 times in a day. So I can never achieve the required 40. I have tried to vote 40 times last week as ...
user avatar
0 votes
0 answers
30 views

Answer tab on Activity -> Summary tab is empty

May you please help me: this started to reproduce today, both on desktop and mobile site versions. I cannot see anything but scoring in Answer tab in Activity -> Summary, however, answers are seen ...
user avatar
2 votes
1 answer
23 views

Discrepancy between tag stats - mobile app vs. web

I was happily surprised, seeing that I was only 10 points from hitting 1k on Marketing Cloud tag, when looking at the SE mobile app: However, the numbers on the web, are slightly lower: I would ...
user avatar
1 vote
1 answer
25 views

Are we no longer allowed to use header markdown?

In trying to post an answer today, I found none of my headers rendered. When I typed > ### Some Header it rendered the ### rather than making the line into an <h3>. Header I also tried using =...
user avatar
  • 143k
21 votes
1 answer
181 views

Why can't I at-mention this user (content not allowed)?

I tried to reply to a user by way of comment on my answer, which normally I do all the time to make sure they get the comment, but this time, when I tried, I got the generic "Comments cannot ...
user avatar
  • 434k
1 vote
1 answer
60 views

Question title heading outside of design box?

I am not active member of salesforce but active spam hunter. One of our bot caught this question which draw my attention. Long title with out space (In this case it's gibberish) heading out of design ...
user avatar
  • 103
3 votes
0 answers
61 views

StackSalesforce twitter account not tweeting

I follow StackSalesforce on Twitter religiously, but since last few days haven't seen any of the SFSE tweets, is the Integration broken? The last tweet was on May 16 2019.
user avatar
15 votes
1 answer
155 views

Where did the "E" in Salesforce go?

To whom should I reach to fix it? Looks like SVG is a bit problematic SVG URL : https://cdn.sstatic.net/Sites/salesforce/img/logo.svg?v=b2886f87beec
user avatar
2 votes
1 answer
38 views

Unable to vote for "close by duplicate" on two exactly matching questions.

I encountered this question today: “Unverified org Wide Email Address” Error on Workflow even if email is verified Which had the exact same title as this question, and even called out that it was ...
user avatar
  • 19.1k
1 vote
0 answers
59 views

Error navigating back to questions list

I get a window alert whenever i visit a question and click a back arrow to go back to the questions list. Is this expected behavior or is something broken? Error: For security reasons, framing is ...
user avatar
5 votes
1 answer
52 views

Is css broken for SFSE?

I opened SFSE, and to my surprise, the look and feel seems a bit odd, is CSS broken after recent update? To whom should I report this?
user avatar
3 votes
1 answer
25 views

My Salesforce stackexchange profile seems reset?

My Salesforce stackexchange profile seems being reset after I added my peronal email address as a new login. My personal email had a profile before, but I had deleted it, and added the email to new ...
user avatar
8 votes
1 answer
62 views

Styles broken again?

Same issue as Styling issue on header background with new nav bar, seems to have regressed. Thought it was just my adblockers at first.
user avatar
  • 8,544
6 votes
3 answers
87 views

Strong formatting broken?

I just posted a question which contains bold formatting in several places, and the output is not bold. Is something broken here? I even used **bold** above and it does not appear to have gotten any ...
user avatar
  • 143k
1 vote
0 answers
31 views

SFSE Leaderboard extra scrollbar

Would like to report a UI Issue in SFSE leaderboard in Chrome, works fine in Microsoft edge. Looks like Erik broke something :D Browser: Chrome Version 62.0.3202.52 (Official Build) beta (64-bit) ...
user avatar
  • 17.7k
1 vote
0 answers
26 views

Site Runtime Error

Has anyone else also face the SFSE Run time error.
user avatar
1 vote
0 answers
20 views

Ugly pixels at bottom of new top-bar [duplicate]

The new top bar is here and we seem to have picked up some rogue pixels on the bottom of the header image. Before After
user avatar
10 votes
2 answers
63 views

Styling issue on header background with new nav bar

Looks like the new nav bar adjusted the header height, causing some clip with the transparent background image and the fill used. Pretty self-explanatory, should be easily fixable. Close up from ...
user avatar
  • 8,544
1 vote
1 answer
38 views

overlaps issue on Access user trusted tool text

If I try to see my notification in my Activity, the notification and Access user trusted tool text overlaps. Is this a bug?
user avatar
2 votes
1 answer
47 views

Creating A Duplicate Account On New Account Creation

I do not know if this is the place to pose a possible bug and as I am super new to Stack Exchange (honestly any forum for that matter) I apologize if this out of place. A couple days ago I posted a ...
user avatar
  • 25
8 votes
1 answer
83 views

Where is Salesforce Stackexchange cloud image?

I can't see the Salesforce Stackexchange cloud image. Is it a design change or it is a bug?
user avatar
7 votes
1 answer
43 views

Tab changes color. Expected behavior or bug

I recently notice in SFSE if I click any tab then it changes its color to blue and if I select other tab still the old tab remain in blue. Is this a expected behavior or a bug because I think old tab ...
user avatar
8 votes
1 answer
48 views

Superscript isn't so super (aligns to baseline)

I was trying to use superscript to represent exponents in an answer, except they aren't rendering as superscript. Instead it looks the same as subscript. The problem appears to be a vertical-align: ...
user avatar
2 votes
1 answer
30 views

How do I access to my deleted questions?

I created a question, submitted it, but after that I wanted to update it, but didn't have time so I deleted, to edit it later, but now I can't find it How can I see my deleted questions?
user avatar
  • 2,387
2 votes
0 answers
27 views

Review count is greater then zero but review list are clear [duplicate]

From Today marker is showing pending post for review but when I check and clicked on it all review lists are clear. Is this a some type of bug. PS: I already checked the question Asked by Adrian in ...
user avatar
2 votes
1 answer
35 views

Discrepancy between review alert and actual queue

Anyone else notice the difference in the queue count icon and the actual review queue. I find it quite annoying.... Here it shows 8 items, but the actual queue is empty. The variance also varies and ...
user avatar
  • 53.1k
5 votes
0 answers
49 views

Badge Hammer UI Bug?

What gives with the white box between the words "close" and "questions"? Example taken from: Get back default implementation of window.Map in Visualforce page?
user avatar
  • 143k
5 votes
2 answers
61 views

Posts Awaiting Review Broken?

The icon that displays X total posts awaiting review will often show a number (10 in the screenshot). Then when I visit the review page, there are no items waiting there. What gives?
user avatar
  • 143k
5 votes
1 answer
126 views

SFSE UI favourite question icon issue

Looks like favorite icon bit cut out from down side Please see below images or this should be like this only Updates As @sandwich mentioned Another issue also note that the post score is way too ...
user avatar
2 votes
0 answers
44 views

How to fix Chat Favicons?

We recently introduced a new logo. However, our chat is stuck in the stone ages. How do we get the chat icons/favicon updated?
user avatar
  • 143k
2 votes
0 answers
55 views

Seeing +/~ votes at 1k reputation

So, I got to 1000 reputation, but still can't see the Up/Down vote breakdown... Any ideas why?
user avatar
1 vote
0 answers
25 views

Not able to set Email updates and not receiving email notifications for stackexchange salesforce

From few days i am not getting email notifications when new question is posted on salesforce.stackexchange.com .Also i am not able to edit the email settings for the notifications .This is very weird ....
user avatar
4 votes
0 answers
25 views

Style Issue with Badges Background and visited: Link on Profile Page

There are few badges I have which I click to see their meaning and why I earned them. But CSS for dark background badges name doesn't looks correct. All visited badges text colour changes to blue ...
user avatar
  • 22.2k
7 votes
1 answer
73 views

When will Stack Exchange page display bug be fixed?

For the last weeks the page looks terribly distorted on all my browsers (Chrome, Safari and Firefox on Mac OS X Yosemite). Looks like a CSS problem.
user avatar
2 votes
0 answers
25 views

Errors when edits are saved

The last few weeks I've regularly had an error when trying to save the edit on questions. This has always happened repeatedly for the same questions, even when refreshing the page or trying to do the ...
user avatar
0 votes
0 answers
25 views

Comment Notification Feed Not Working

Is anyone else noticing today that the comment notification feed isn't working for them? I'm not getting any notifications of responses to comments I've made even though I know they're being posted. I'...
user avatar
  • 40.4k
5 votes
1 answer
34 views

Editor buttons are out of alignment

The editor buttons are out of alignment. This is occurring in Chrome 38.0.2125.111, Firefox 33.1, and Internet Explorer 11.0.
user avatar
10 votes
3 answers
147 views

Style Issue in SFSE profile page

Have anyone experienced some styling issues in profile page of SFSE? I tried a hard refresh for my chrome browser but still it's there. Collapsing sections. Not much clear the info.
user avatar
  • 6,161
2 votes
1 answer
58 views

UI glitches of SFSE in Firefox and Chrome and missing filter at User

As of today, I notice some small UI bugs here in SFSE. In the black header-bar on the top, there are additional text-links which are breaking the layout. I have cleared the browser cache, but did not ...
user avatar
  • 33.6k
5 votes
0 answers
22 views

Tag area is bad aligned/formatted

There is a problem near tag area, when creating a question. It is bad formatted\aligned. And a button a bit. It's not a problem, but it frustrates a lot when you see it :-)
user avatar
5 votes
1 answer
115 views

Div containing 2 minute tour button not big enough

The button Take the 2-minute tour is too big for the div containing the text.
user avatar
4 votes
0 answers
26 views

Issues with code blocks in new design

Have noticed two quirks with code blocks in the new design. First off, inline code seems to use a different font to distinct blocks: like this one Secondly, code blocks are not compatible with lists....
user avatar
  • 24.7k
3 votes
1 answer
33 views

Design Issue: Reputation Gold Badges Not Visible in Meta

In Meta, I'm not seeing the Gold Badges display for reputation. Are others seeing the same issue here? They appear fine in the regular forum. Here's what I'm seeing.
user avatar
  • 40.4k
8 votes
1 answer
36 views

Design issue: bounty awards are crazy hard to read

See the +100 in this screencap? (From https://salesforce.stackexchange.com/a/16236/60) If you're like me you had to spend at least 15 seconds staring wondering why there's a blue box below the vote ...
user avatar
  • 22.2k
4 votes
1 answer
27 views

Reputation not visible

Can we please get different colours for the reputation points and the background? Looks like they're both green and it's not visible: Selected:
user avatar
3 votes
1 answer
41 views

Link to stackoverflow in help center

Under the comment privilege, there is a link to https://stackoverflow.com/help/how-to-answer ("pay it forward"). That should be https://salesforce.stackexchange.com/help/how-to-answer Same on meta.
user avatar
  • 101
1 vote
1 answer
16 views

While editing an entry there is no "expand" icon anymore

I am just wondering whether it is a bug in the new CSS or not. While editing come entry there is no "expand" icon anymore: New design: Old design:
user avatar
  • 21.7k
3 votes
0 answers
36 views

Search Button is overlapping the associated text input

If I search for something the search button is overlapping the associated text input.
user avatar
4 votes
1 answer
26 views

Design Issue: Background for Insert Hyperlink missing

The background for inserting a hyperlink appears to be missing. I tried doing a full page refresh to bring down any updated CSS. Does the wmd-prompt-dialog cssClass need a background defined?
user avatar
13 votes
0 answers
307 views

Fixed width font for entering code in markdown

I'm just in the process of creating a new question and I noticed the font in the markdown window isn't fixed width. Did the font used to be fixed width before the branding? Example from a random ...
user avatar